Lever stafettpinnen – registrer en utfordring!

Her sørger du for at stafetten går videre! Foreninger eller andre organisasjonsledd i fagbevegelsen kan her registrere utfordringer de har sendt eller vil sende til andre organisasjoner, om å fatte vedtak.

Vi forutsetter at det er registrert et vedtak i ditt organisasjonsledd om boikott eller sanksjoner mot Israel, før du registrerer utfordringer til andre om å gjøre det samme.

Når du har fylt ut og sendt skjemaet nedenfor, blir informasjonen i første omgang sendt til oss. Vi vil sjekke at vedtaket i din organisasjon/ledd er registrert på vårt nettsted, og sender utfordringen da videre til rette vedkommende som  du har oppgitt, med en lenke til vedtaket og utfordringen som er lagt ut på vårt nettsted.

Sett i gang! La stafetten skyte fart! Dere kan gjerne utfordre flere foreninger med det samme! For å slippe å skrive alt på nytt, kan dere også sende en epost med opplysninger om hvilke andre organisasjonsledd dere vil utfordre (epost: arne@lo-bergen.no).

(Navn på kontaktperson hos utfordrer)

(Utfordrers/avsenders epost-adresse)

(Vi trenger denne informasjonen for å kunne være helt sikre på hvilken organisasjon det er snakk om.)

Her kan dere skrive en personlig hilsen eller tekst for å gi bakgrunn for utfordringen. Og dere kan gjerne lime inn deres eget vedtak, som eksempel til etterfølgelse.

Sending